Rotterdam

About Nachtbraak

Wat is Nachtbraak?

Nachtbraak.nl is jouw helpende hand in het uitgaansleven!
Alle uitgaansgelegenheden van (nu nog) Rotterdam met alle informatie die erbij hoort hebben wij voor jou in kaart gebracht. Discussies met je vrienden over waar de drankjes genuttigd worden vanavond zijn verleden tijd. Je kijkt simpelweg even op Nachtbraak.nl en er zit altijd iets voor jullie tussen.


Wat maakt Nachtbraak zo uniek?

Op de site vind je niet alleen maar de feesten en grote clubs die open zijn in het weekend. Nachtbraak.nl richt zich ook op de kleinere uitgaansgelegenheden. Denk aan een klein bruin café dat net buiten het centrum zit. Misschien beleef je daar wel de avond van je leven.

Ook is het mogelijk om via Nachtbraak.nl je mening te geven over de uitgaansgelegenheid waar je bent wezen stappen. Op deze manier kunnen andere gebruikers zien hoe jou ervaringen zijn geweest en zelf beslissen wat ze hiermee doen. Tevens kunnen de des betreffende uitgaansgelegenheden naar aanleiding van jou feedback hun tent verbeteren of juist niet.

Het ontstaan van Nachtbraak.nl?

Kopje koffie, Ipad en wat vrije uren. Zo begonnen wij; Coen van de Bovenkamp en Dylan Kors, te denken wat wij als eindproject zouden gaan doen. Wij zijn twee studenten aan het Grafisch Lyceum Rotterdam en zitten in ons laatste jaar van de opleiding Digital Media Design.

Na verschillende projecten overwogen te hebben, gingen wij denken waar wij zelf vaak tegenaan lopen als we iets op internet moeten vinden. Toen kwamen we al snel uit bij het uitgaansleven en dat er eigenlijk alleen maar feestagenda’s op internet zijn, maar geen websites waar alle uitgaansgelegenheden met de juiste bijbehorende informatie wordt vermeld.

Zo is Nachtbraak.nl ontstaan. Wat begon als een eindproject van het Grafisch Lyceum Rotterdam, is uitgelopen tot een succesvolle website waar we nog steeds met veel enthousiasme aan werken.

Contact

Wilt u meer informatie of heeft u een suggestie voor het team van Nachtbraak.nl? Schrijf een e-mail aan info@nachtbraak.nl